ALGEMENE SCHILDERWERKEN 

BINNENSCHILDERWERKEN

Op zoek naar een professionele schilder in Limburg die van aanpakken weet? Dan zit u goed bij het team van Schilderwerken Brepoels. Onze schilders zijn thuis in alle binnenschilderwerken. Van muren tot plafonds, trappen en meer: wij klaren de klus. 

Wij staan garant voor professioneel uitgevoerde schilderwerken, volgens de regels van de kunst en binnen de afgesproken deadline. Daarbij maken we gebruik van kwalitatief materiaal en de geschikte verf. Uiteraard kunnen we u adviseren bij de keuze van uw verf en staan we u ook met kleuradvies bij. 

Zowat alle oppervlakken kunnen we schilderen en onze ervaren schilders hebben ook decoratieve technieken in de vingers. Trouwens niet enkel voor schilderwerken hebben we juiste stielmannen in huis, ook behangen is een optie. 

BUITENSCHILDERWERKEN 

Van het kaleien van uw gevel, tot het schilderen van een poort, balustrades en raamkozijnen: laat het maar aan onze schilders over. Wij verzorgen schilderwerken in gans Limburg en zelfs daarbuiten. Afhankelijk van het project en het budget, selecteren we de geknipte producten voor een duurzaam resultaat. Geen klus is ons te zwaar en onze ervaren schilders hebben al heel wat complexe projecten succesvol afgerond. 

Beitsen, kaleien of aan de slag met lakverf? Onze schilders zorgen voor een piekfijn resultaat. 

Meer weten over schilderwerken? 

Wenst u meer te weten over onze schilderwerken of gelijk een offerte op maat? Contacteer ons via het nummer + 32 (0)495 24 77 48 of vul het contactformulier in. 

Copyright © all rights reserved.

Vechmaallaan 95 3870 Heers