RAAMDECORATIE, VLOERBEDEKKING EN -BEKLEDING

De gepaste raamdecoratie maakt een ruimte helemaal af. Wij zijn thuis in heel wat verschillende soorten raamdecoratie en kunnen u dan ook perfect adviseren. Gordijnen, jaloezie├źn, zonwering of een store? 

Onze stielmannen gidsen u naar de geknipte oplossing en staan garant voor een vakkundige plaatsing. Overgordijnen, glasgordijnen, vouw- en paneelgordijnen, rolgordijnen en meer: we regelen het.

Vloerbedekking en -bekleding Parket, laminaat of vinyl? Wij leggen uw vloerbekleding op een duurzame manier. Schilderen mag dan de basis vormen van onze werkzaamheden, onze stielmannen zijn ook thuis in vloerbekleding en vloerbedekking. In de ruime regio Limburg hebben we al heel wat vloeren mogen plaatsen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de geschikte vloerbekleding en gidsen u naar de best mogelijke oplossing. Parket, laminaat, vinyl of tapijt. Reken alvast op een piekfijne plaatsing.

Meer weten over raamdecoratie, vloerbedekking en -bekleding? 

Wenst u meer te weten over onze werkzaamheden of gelijk een offerte op maat? Contacteer ons via het nummer + 32 (0)495 24 77 48 of vul het contactformulier in. 

Copyright © all rights reserved.

Vechmaallaan 95 3870 Heers